Dijon Hockey Ducs

Det har varit dåligt med uppdatering kring Daniel och hockeyn. Det är trots allt ändå anledningen till att vi är här. Är så glad att få denna möjligheten! 
 
Laget har under dessa två veckorna som har gått haft "camps" dvs. Försäsong med nästan två pass per dag och träningsmatcher. Ledigt söndagar. 
 
Första träningsmatchen spelades förra onsdagen den 21 augusti borta i Schweiz. Matchen slutade med vinst för Dijon med 5-3 och en lysande start för Daniel. Ett mål och två assist till Johan. Mål för Daniel redan i andra bytet! Go Swedes
 
I lördags tog Dijon emot ett schweiziskt lag på hemmaplan och då var vi på plats i hallen, jag och Linn. Det är en liten hall med läktare på bara en sida. Helt ok, men inte mer:-)
Tyvärr förlust med 3-0 för Dijon men Daniel fick mycket speltid och det gick bra för honom. Det är huvudsaken! 
 
                                                                
 
Tredje matchen spelades igår mot samma lag som i lördags men på Bortaplan. De förlorade efter straffar med 4-3. Daniel fick lägga två straffar men sköt i stolpen båda gångerna. Men ett mål i tredje perioden blev det. Bra jobbat D!
Nästa gång sitter straffarna!! 
 
Imorgon är det dags att infinna sig i hallen igen, klockan 20 släpps pucken och matchen mot EDF U20, franska landslaget...
På fredag möter dem samma lag, också på hemmaplan. 
Återkommer med uppdateringar...
 
Lycka till Dijon!!
 


Kommentarer
Elin

Hej! Kul att läsa om ert äventyr i Frankrike. Hoppas att ni kommer att trivas super! Kram/Elin

2013-08-29 @ 21:59:46
URL: http://Www.elinsvson.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Min blogg är som en gott & blandat påse- en blandning av sött och salt. Här får du läsa om allt från vad som fyller en helt vanlig vardag till att vara på resande fot. Nu väntar nya äventyr, följ med!

RSS 2.0