Inställd match, Fika & Risotto

När Danel vilat i två timmar ringde Daggen vid halv fyra och sa att kvällens match blivit inställd. Vi trodde självklart han skämtade men tyvärr inte, motståndarlaget Morzine hade varit med om en bussolycka. 
 
Vi vet inget mer än att några spelare ligger på sjukhus men hur allvarligt det är vet vi inte. De ska mötas fem matcher nu i kvartsfinal så Imorgon blir det match i vanlig ordning och kvällens match spelas på söndag. 
 
Istället följde Daniel med mig in till stan för jag skulle in och fika. Vi satte oss på det vanliga fredagshaket med Max, Marie-Pier, Gaelle och Nolwenn.
Goda kako. och en mocchiato! 
 
 
Istället lagade jag en jätte god fredagsmiddag av det vi hade hemma. Fetaost&olivfylld kyckling med en krämig risotto med grädde och mycket parmesan som blev över från gårdagens och lunchens köttfärssås. Oj vad gott! 
 
 
Nu Lets Dance och gotte!

Bowling & Biljard

Idag har vi lekt av oss, precis som alla andra barn i Dijon som har sportlovsvecka. Första gången för mig här och självklart ska vi tajma in ett lov. Vi körde till Genove där Daniel var förra veckan och lirade med några i laget men det var över en timmes väntetid. Istället roade vi oss med lite biljard innan vi körde vidare till en annan bowlinghall inne i Dijon för ett nytt försök. 
 
 
 
 
 
Där var det bara 20 minuters väntan så några av oss passade på att ta en öl. 
Åtta personer, två lag på två banor. Svenskarna utgjorde ett team; Linn, jag, Daggen och Daniel.
Jag har inte spelat sen i Örebro för tre år sedan men det gick över förväntan. Jag Vann!!!
Första rundan som Daggen kallar "uppvärmning" vann jag lätt med 178 poäng. Andra rundan kom jag på en andraplats efter Mr Daggen som slog mig med ETT poäng, 146 p.
 
Kul att få leka av sig lite idag!!

Bjuder på PannkaksFika

Idag bjöd jag spontant hit Marie-Pier på fika vid tretiden. Vi åt pannkakor med tillbehör som grädde, sylt och socker. Lite äpple och apelsin fanns med men var väl sistaval, mer för att få lite färg på bordet.
Tyvärr blev grädden ovispad då vispen inte fungerar längre och idag hann jag varken köpa eller låna snabbt av någon. Men var smaskens ändå! 
 
Pancakes and a cup of Tea with M-P this thuesday afternoon!

Back On Track

.. Hoppas jag. Det känns åtminstone mycket bättre idag, ja i stort sett känner jag mig helt frisk. Nästan. 
 
Vaknade vid sex i morse och var hungrig och rätt pigg, antagligen för jag var lite rastlös efter vilat ovanligt mycket när jag varit sjuk o tre dagar. Så efter varit uppe och ätit somnade jag till slut om på spikmattan En stund. 
 
Som ett brev på posten blev jag sjuk i lördags efter haft en dålig vecka av återhämtning och sömn. Måste lära mig att lyssna på kroppen och tillåta mig vila/ återhämta mig om jag haft dålig nattsömn. Största boven är stress och saknad av psykisk återhämtning och avslappning. 
 
 
Sitter er med andra koppen kaffe, äggen är kokta till mina frukostmackor med kaviar som snart ska ner i magen. Ett tänt ljus. Nyhetsmorgon på iPaden och en viss harmoni och lugn infinner sig i mig. Äntligen. Längesen.
 
 
Efter ungefär sju månader fick vi våra Security Sociale kort.. Wow! Lite lagom väntan.
Utsäkta en riktigt dålig bild på mig, men den är ändå bättre än mitt passfoto:-) Förhoppningsvis slipper jag visa kortet för någon. 
 
Happy Thuesday!

Beaune

Idag har Daniel haft ledigt från hockey så vi passade på att göra en dagsutflykt till Beaune som enbart ligger 3,5 mil söder om Dijon och där vi fortfarande inte har varit. Vi var redan iväg lite efter tio idag och var hemma runt två igen. En fika, stros och lunch!
Vi klarade oss från regn till en början men sen började det duggregna. Nu öser det ner utomhus. 
 
 
 
 
 
 
Sen i söndags har jag långsamt fått tillbaka irritation i halsen som jag hade länge för bara ett par veckor sen i samband med feber o förkylning. Segt. Denna gången är det "bara" halsen som kliar varje andetag och rethosta, smått täppt i näsan. I övrigt mår jag bra och känner mig inte hängig.
 
Gick spontant till gymmet i eftermiddags när vi ändå kom hem så tidigt, för första gången så sent en lördag, men det visade sig att jag direkt kände att jag inte skulle träna. Även om jag tänkte köra lätt styrka. Bröstet kändes tungt innan jag ens hunnit börja och motivationen var "totally" borta. Jag lyssnade på kroppen och gick istället på gåbandet i "gå på stan" tempo i 20 minuter.
 
Det är fruktansvärt irriterande att i varje andetag känna att det kliar och som man har damm i halsen. Hade tänkt träffa Linn och hennes tjejkompisar som är på besök men får stanna hemma och försöka ta det lugnt med ett glas rödvin, äta kycklingklubbor i ugn med klyftpotatis och sen något gotte. 
 
Burken är faktiskt inte Dijon:-) ..Bearnaise!
 
Vem vet, det kanske blir att även vi "icke Mello fan" ser Melodifestivalen!?
 
Fortsatt trevlig helg!

Sverige i final och svensk köttbullsmiddag!

YEEES Sverige i finalen på söndag!
Idag har jag varit helt färdig och jättetrött plus tt halsen retas igen och kliar. Det kliar varje andetag jag tar och värst är när jag ska sova eller vila. Så ingen bra sömn och ingen vila idag, hur trött jag än var. 
 
Vi skulle gått till en ölbar klockan sju och överraska en spelare i laget men Daniel och Seb ville se Kanadas semifinal så istället lagade jag svenska köttbullar med potatis och gräddsås. Serverades såklart med lingonsylt!
Men var nog lika bra ifall jag har något skit i mig.
 
Kul, Kanada är i final mot Sverige på söndag, spännande. 
 
Go kväll! 
 
 

Spontan Sushi- lunch!

Idag kom Daniel hem från träningen och var jätte sugen på sushi och ville jätte gärna bjuda mig på lunch. Trots leftovers gick jag till slut med på att byta om och dra på lite mascara för att gå ut på lunchdejt.
 
Det var jätte längesen vi åt sushi och gott var det!! 
<3
 

Ny familjemedlem!!

Nu blir ni kanske fundersamma, nervösa eller kanske glada! Vissa tänker säkert.. "Ja det var väl på tiden!"
 
Nej jag är inte med barn! Däremot har jag blivit "moster" och Daniel morbror åt en liiten flicka. I lördags eftermiddag, åtta veckor för tidigt, kom Jessica och Arnes lilla prinsessa till världen. Liten är hon och vägde bara 1,025 kg. 
Det var en omtumlande dag men ack så positiv på alla sätt. 
 
De mår alla bra Och Är väl omhändertagna!
 
Stort Grattis igen till er Jessica och Arne!
Vi längtar till att få träffa er och vår nya lilla familjemedlem!!
Stor kram
 
* * *
 

Hockeymorgon!

Vilken mysig start på dagen! 
Daniels och lagets isträning blev inställd för att vaktmästaren skulle övningsköra den nya ismaskinen. Lol!:-)
 
Vilken bra tajming när Sverige spelar kvartsfinal mot Slovenien nu på morgonen, så nu fick jag sällskap.
Hockey, kaffe och frukost tillsammans är kvalité.
 
 
 
Solen skiner idag igen, så härligt!! Våren är på väg, åtminstone känns det så när det fina vädret har varit här några dagar. Igår seneftermiddag/kväll när jag gick på stan och kollade i butiker var det så skönt ute Och rätt många satt på uteserveringarna. 
 
Idag får det bli en fika eller något i det fina vädret!! 
 
Grattis igen till vår vän Erik Josefsson som fyllde 27 år igår 18 februari! Nu börjar vi allt bli gamla:-)
 

Underbara Måndag!

Efter att ha tvättat, handlat, lagat lunch och pluggat i två timmar med en kopp kaffe och sol från fönstret begav jag mig ut i det fina vädret strax efter klockan fyra. 
 
På med jeansen och vårjackan sen lite lugn musik i öronen. Jag promenerade till sjön som inte tar mer än tjugofem minuter. Helt underbart väder och den skönaste dagen i år. 
 
 
Vårkänslor.
 
Jag satte mig på en brygga och njöt i över en halvtimme innan jag gick hem igen.
 
Barn som gungade. Alla bänkar upptagna. Folk som paddlade. Fågelkvitter. Solen värmde. Mycket folk som promenerade och sprang. Barn som lekte på stranden. Gubbar som spelade boul. Frihet. Lugn
 
Summa summarum så var det helt underbart att sitta där, det bästa jag kunde gjort. Skulle vilja dela med mig av min sköna stund. Balsam för själen.
 
 
 
 
 
Ikväll lagade "vi" en skink- och broccolipaj med chevreost av sista biten julskinkan som fanns kvar i frusen. Serverades med en sås gjord på créme fraische och OLW's dill- & gräslök dipp. Gott!
 
Vill även säga TACK igen till alla våra gäster för en supertrevlig helg!!
 
Happy Monday!

SOOOL!

Vad typiskt att solen skiner dagen innan och dagen efter våra gäster var här. Idag är det strålande sol igen. Synd att jag måste plugga bara.. Men finns en dag imorgon för det med:-)
 
 
 
Soliga hälsningar från oss!

Philippe Leclerc Bourgogne

Igår (lördag) var det dags att stiga upp igen strax över tio efter fyra timmars sömn.. jag var inte i mitt bästa skick men efter en dusch, kaffe och frukost bar det iväg med hela gänget ut mot vinodlingarna, som var dagens inplanerade aktivitet. 
 
Trots att det var lördag hade mycket stängt men vi lyckades hitta dels en liten fin butik med inredning och därefter en "Cave" med både museum och vinprovning. Ett fint och trevligt ställe där vi testade runt 10 olika rödviner efter en tur nere i källaren och museet. I inredningsbutiken köpte Synnöve en kökshandduk till sig och en genomskinlig vinbag till mig. Det var ett av dagens mål, att finna en sådan kylbag och det gjorde jag. Check!
 
 
Efter vinprovningen närmade sig klockan halv tre vilket här är en dålig tid för att vara hungriga och vilja ha lunch, för här stänger många restauranger just den tiden efter ha haft lunchöppet. Hade det varit inne i Dijon hade vi kunnat hitta något öppet men desto svårare blir det ute i en by.
Vi hittade en vägkrog längs en större väg som vi åt på. Maria och jag valde hamburgare med bakad potatis som tyvärr var helt smaklöst, men det gick ner. 
 
Efter vår dagstur vid femtiden gick gamlingarna med oss hem medan Daggen, Gery och Gabbe gick hem för att vila och ta det lite lugnt. Lite vila och sömn hade inte varit fel men när man väl har besök vill man umgås så mycket som möjligt. Med hockeyn i bakgrunden dracks det öl, whisky, kaffe och vi hade det allmänt trevligt. 
Strax innan åtta tog vi oss ut för att äta middag och hamnade på en restaurang nere på vår gata Le Petit Cascon, en liten, smal men mysig restaurang. 
 
 
 
Vi åt sniglar till förrätt och det är ju så gott med persilja, vitlök och smör. Mums! Till huvudrätt åt vi anka och kött med friterad potatis och fyra olika såser. Servitören tände på köttet som hängde på spett och sen rann köttsaften ner på potatisen som låg i en skål undertill. Det var sjukt gott och köttet bara smalt i munnen.
 
Dit ska vi gå igen!

Bästa utekvällen i Dijon!

I torsdagskväll gick vi ut hela gänget, nio stycken, och åt middag på L'Epercerie. Två rätter även till middag men nu förrätt istället för efterrätt.
Jätte god mat, vin och sällskap. 
 
På fredagsmorgonen ringde det på förrenrwdan klockan nio då svärföräldrarna, Mats och Sya kom på frukost hos oss. De hade med tre färska baguetter och varsin stor croissant. Lyx med leverans!
 
 
Medan Daniel åkte på värmning inför kvällens match gick vi andra i butiker och fikade. Min  och Marias cappuccino var inte som man är van vid, utan en kaffe med en decimeters söt grädde. Kanske franskt!?
 
På eftermiddagen kom Gery och Gabbe hit på en fika och en öl, kollade Sveriges hockeymatch. Vid sju hämtade jag upp alla med minibussen som tog oss till matchen. Kul att sitta med sex andra svenskar och heja. Sjukt mycket folk, liveband och bra stämning. De vann med 9-6.
 
(Suddiga bilder tyvärr)
 
Efter matchen stannade vi för att säga hej till Daniel innan jag körde ner oss till stan. Gabbe och Gery följde med mig hem så tog vi några kalla och whiskey (Baileys för mig). Gery var DJ. 
Sen mötte vi de andra på Mac Callaghan där vi var till två, då de stänger. Större delen av laget kom.
Sen vidare till en av alla nattklubbar, Baltazar där vi beställde in fem helrör till hela gänget. En grym kväll med mycket dans.. Vi kom hem halv sex på morgonen.. Men har nog aldrig varit så pigg. skulle vi inte iväg vid elva igen så hade jag kunnat gå vidare..:-)
 
 
 
 
 
 
Grym kväll!!

Grill & Cow

Lunchtime på Grill & Cow. Vi har bara ätit där en gång tidigare men det var en kväll så nu tog vi en lunch där, tvårätters.
 
 
Det går inte att missa var namnet kommer ifrånkörd hela inredningen är klädd i kopäls/mönster. Häftig inredning!
 
Till huvudrätt åt jag samma som Maria och Daniel, fiskfilé med ris Och hollandaisesås. Tillefterrätt  valde jag ost "fromage blanc" för att testa. Gott!
 
Snart kommer Gamlingarna och även Gery, hans kusin och Daggen hit innan vi ska ut och äta. OS, olika chips och förfriskningar av olika slag, ja trevligt häng och gäng helt enkelt!
 

Svenskt lösgodis

Igår kväll mötte vi upp våra gäster på tågstationen  som kom strax innan tio. Det blev en häng upp till deras hotell och sen ner till en nog som ligger vägg i vägg. 
 
Väl hemma igen åt jag stort kvällsmål och kollade två avsnitt Gossip girl. 
 
Wow med grejer vi fick. I julklapp av svärföräldrarn fick jag jätte härliga pyjamasbyxor, en fransk kokbok och pengar för att köpa massage eller annan behandling. Här ska det provas laga franskt!
 
 
Av Mats och Synnöve fick vi tidningar och över 1 kg SVENSKT lösgodis:-) Maria och Roger hade med sig kaffe, tuggummi och fler skvallertidningar. Sen hade Daniel såklart beställt  två stockar snus. Förvånad? Nej.
det där med att börja trappa ner har gått sådär. 
 

Tjeckien vs. Sverige

Ikväll blev det hockey hemma hos oss med öl, popcorn, tre sorters chips och fyra killar. 
Wow!
 
 
Klockan åtta sviker jag kanske sällskapet och Sverige för att se Mästerkockarna på paddan ute i köket.. ?!
 
Senare ikväll kommer våra besökare!!
 

Sol och långsamt kaffe

God morgon! 
 
Vaknade av mig själv vid åtta tiden och sitter nu med en kopp kaffe och njuter av att titta ut genom fönstret, molnfritt och sol. 
 
Igår kväll när jag gjort chokladmousse taopafe jag vispen/mixstaven på kaffepannan som stod i diskhon.. Som såklart gick sönder. Grr!
Varför Therese?! (typiskt mig)
 
 
Tur vi har en till så morgonen var räddad men den är SÅ SLÖ så det är helt sjukt.. Tar en halvtimme att brygga fyra koppar till mig.
Vilken tur (igen) att man inte har bråttom på morgnarna längre..
 
Idag skiner solen i Dijon och inte ett moln syns till..Åtminstone inte från mitt fönster. Hade varit skönt komma ut men är både lat och ska plugga plus söka jobb. Men får ta nig ut och göra något senare..
innan hockeyn ikväll!!
 
Ikväll kommer svärföräldrarna och ett par goda vänner till dem. Ska bli jätte kul, verkligen. Varmt välkomna!
 

OS och MS Project

Idag på morgonen köpte vi hem ViaPlay en månad så att vi kan kolla OS och följa med någorlunda. Kul! 
 
 
Har at inte sett så mycket idag för till skillnad mot Sverige där man annrs bara slår på tvn måste vi se det genom datorn eller på Ipaden.
Daniel tog med paddan på bussresan idag och jag har äntligen (igår kväll) lyckats ladda ner MS Professional Project så idag efter lunch påbörjade jag min första del i modul 2 i plugget. Svårt men kul! 
 
 
Vi ska lära oss använda verktyget till projekt så idag har jag börjat på Grundplanen. Det är två andra delar som ska göras därefter och sedan skickad för att granskas av gruppmedlemmarna. 
 
Det betyder alltså att jag ska granska fyra andra personers arbete, kul!?
 
"Man lär sig av varandra" som man brukar säga! 
 

Noodles!

Ikväll lagade jag en nudelwok med kyckling som fick färg av lite paprika, morot och någon sockerärta. Nudlar och kyckling som är godast och blev basen men rätt färglöst i sig utan någon primör.
I med Jordnötter, sesamfrön, sweetchili, lök, soya, curry, chilipulver Och lite salt. 
 
 
Serverades med en kall sås/dipp (créme fraidche blandat med OLW Sour créme dipp). Konstig mix men gott!
 
Nu QX- galan i repris från igår.

En VinBar!

Igår satt vi på ett "nytt" ställe (För oss) som de andra kallar vinBaren. Trevligt gäng och häng innan vi tog oss till basketarenan.
 
 
  
 
 
 
 Dijon vann överlägset ikväll!!

Vitlök och chilimarinerade tigerräkor

Mm vad gott det blev!! 
 
 
Tigerräkorna har legat i marinad sen igår vid lunchtid och nu tidig kväll åt vi de som förrätt. Idag blir det tidig middag för ikväll ska vi på basketmatch som börjar åtta och innan det sita några stycken på en vinbar. Vi ska bara är redan klockan sex så nu ska vi äta huvudrätten.
 
Trevlig lördag!!
 

Kaffe och kaka!

Idag höll jag mig inomhus ända fram till klockan tre för jag hade en telefonintervju klockan ett gällande ett jobb jag sökt i Stockholm.  Första och enda positiva sak hittills i allt jobbsökande. 
 
Intervjun tog knappt en kvart men det var lång och nervös väntan hela förmiddagen. 
I morse la jag tigerräkor i marinad, för vi hade tänkt äta tvårätters ikväll men sen bestämde vi efter lunchen att bjuda över daggen på middag. 
Jag kände faktiskt för att göra något så det var ett bra beslut.. Kul!
 
 
Så istället slängde jag ihop en chili con Carne som fått sjuda med rödvin i ett par timmar. Det blir alltid godare om det fått gotta ihop sig. 
 
Klockan an tre mötte jag upp Nolwenn och Gaelle på fiket vi brukar gå till med hemmagjorda muffins och mysig miljö. 
En kaffe och tre småkakor för mig. Jätte goda med aprikoser i!
 
 
Oj, här snackar vi chili con Carne. Den blev visst lite väl hot och stark även om vi åt den med ris och créme fraidche. Killarna svettades och fönstrena öppnades. Men god var den!:-) 
 
Nu kollar vi På Spåret och det är ju faktiskt rätt bra. Varför jag säger faktiskt är för att vi inte brukar se det men det är ju rätt mysigt program.
 
Bye!

Chamonix Pics

Vill tillbaka..
 
 
 
 
 
 
  
 
  
 
Här satt vi för måånga år sen med några i basketlaget när bilade i Europa!=) Minne!
 
Vår mysiga stuga.
 
 
Daggen köpte nytt skidställ!
 
 
 
En god våffla på det!
 
 
Hamburgare på La Flambee där vi träffade tre jätte trevliga svenskar som satt vid bordet bredvid oss. Vi pratade hela kvällen!
En kycklingburgare för mig och nötburgare för grabbarna, serverades med potatis.
 
 
 
 
 
 
  
 
* * * * *

Hemtentan- check!

Idag lämnade vi tyvärr stugan och Chamonix halv tio med Mulle (en spelare i laget) som sällskap med hem. 
Med ett kaffestopp på vägen, regn och sol, skön musik och bra chaufför så var vi hemma runt ett tiden. Vi lagade lunch och bryggde en stor kopp kaffe för energi var precis vad jag behövde för känt mig helt förstörd hela dagen. Minisemester kan visst vara jobbigt med:-) 
 
Morgonens vy från mitt rum!
 
Hade tänkt skriva min hemtenta imorgon på morgonen men när jag såg att "time limit" var 10 minuter så gav jag mig på den ändå. Och klarade den! Första modulen i kursen klar- check!
 
Vill tillbaka till Chamonix, alperna var helt underbart. Så vackert!
 
 
 
 
 
 

En ny dag i Chamonix

Ännu en tidig morgon, vi gick upp lite efter 8 och   Kom iväg tidigt. Kroppen kändes inte lika fräsch idag men ändå la vi oss inte tolv. Vaknade några gånger inatt lite smått mör i kroppen.. Gött!
 
Samma plats, samma tid! Vi valde att åka Les Grand Montets igen mem tyvärr har det varit molnigt och väldigt dimmigt idag. Men skönt väder! Och mer svåråkt!
 
 
 
 
En stor skinkbaguette slank lätt ner och var riktigt gott idag!
 
 
 
 
 
 
Idag ramlade jag första gången och inte bara en gång. Lite läskigt att knappt se framåt, inte pistat och isigt på vissa fläckar. Ingen bra kombo för mig:-) 
 
 
Jag hann ta en snabb dusch när vi kom hem vif halv fem och när jag kom ner hittade jag två trötta själar :-)
 
Iväg igen och lämna skidutrustningen, sen satte vi oss en stund på Mc Donalds innan vi rekade restaurang. 
Det blev ett av alla Brasserie, en god risotto för mig och en ok hamburgare för boysen. Hungriga som vi var hade vi skrapat våra tallrikar När vi gick därifrån. 
 
Nu sitter vi skönt i soffan med Ipaden och snacks. Klockan är nio och jag känner mig slut både i kropp och knopp. 
Efter tre kvällar med vin, öl på After Skin och tröttHet blir det en vinfri kväll. 
 
Imorgon om kör vi "hemåt" igen, tyvärr! 
 
Go kväll från tre slitna själar i Chamonix!

Les Grand Montets- Chamonix

Vi har haft en härlig dag i backarna idag och Chamonix har bjudit på fint väder mesta dels av dagen. 
 
Vi körde till Les Grand Montets som ligger liten bit utanför Chamonix men som har de bästa backarna. Kanske inte vanligast att man åker de backarna det första man gör som hyfsad nybörjare som jag är. Åtminstone rekommenderade inte de det som vi hyrde skidutrusTning av. 
 
Det gick bättre än jag trodde för mig men några gånger var jag rätt skraj måste jag erkänna men jag slog aldrig någon vurpa. Yes!
 
 
 
 
 
 
 
 
Living the life!!
 

Vin med brunetterna!

Från att igår haft strålande sol hela dagen och kunnat sitta utomhus över en fika till att idag ha regnat hela dagen, ja man får vara glad för det lilla. 
 
Ikväll spelar Daniel match, just nu faktiskt, så då vill han alltid vila på eftermiddagen. Eftersom vi inte kunde ha bilen igår för att köpa skidhandskar och en tröja till Daniel fick jag köra iväg idag men fick sällskap av Marie- Pier. Imorgon kör Daniel, jag och Daggen till Chamonix och stannar till onsdag för ett par dagar skidåkning. Fråga mig inte hur det kommer gå för mig för jag har inte åkt på över tio år, senast var på klassresan till Riksgränsen i nian. Men kul ska det bli och jag återkommer med rapport=)
 
Redo för Chamonix!
 
Tidigare ikväll tog jag med mig min halvfulla vinflaska ner till grannen (som är en annan spelares flickvän) och träffade några av de andra brudarna innan de begav sig till matchen. Själv gick jag hem för att packa färdigt och fixa lite. Hade jag kunnat haft bilen igår och hunnit gjort ärendena då så hade jag gått på matchen ikväll... men det kommer fler.
 
 
 
Idag satt vi det sista med Daniels andra inlämningsuppgift och skickade in den innan lunch men jag har tyvärr inte hunnit plugga mitt egna på två dagar. Med en hemtenta som väntar på mig när jag kommer hem på onsdag känns det något stressande. Har suttit lite ikväll och kollat på jobb och även sökt ett par. 
 
Har du någon kontakt inom Personal och HR- området i Växjö, Stockholm, Göteborg eller Skåne så hör gärna av dig!! Jag har faktiskt börjat söka mig runt om i Sverige för nu vill jag gärna ta ett steg längre och satsa på min egna "karriär" och Växjö har inget stort utbud inom det jag vill jobba med. 
 
Nej nu ska jag släppa datorn och gotta ner mig i soffan med lördagssnacks och njuta av egentid.
God kväll!
 
 

Min blogg är som en gott & blandat påse- en blandning av sött och salt. Här får du läsa om allt från vad som fyller en helt vanlig vardag till att vara på resande fot. Nu väntar nya äventyr, följ med!

RSS 2.0