Therese af Geijerstam
Franska köket
Vi hade en jätte trevlig kväll igår och kom inte hem förrän halv tolv. Vi hade gärna stannat längre men killarna skulle upp tidigt idag för att träna och Nolwenn för att jobba.

Vi startade med lite appetizers. Vi åt inte middag förrän runt nio Då vi skulle få prova en fransk rätt för första gången. Man använder ett hett järn av något slag och äter potatis, olika ostar och skinka. Stoppar in ost som smälts hela tiden under tiden man äter. Påminner om sättet man äter fondue men ändå helt annorlunda, det går snabbare och man behöver inte vänta.
Däremot tar man som fondue lite hela tiden och äter under lång tid. Och några glas vin till!

Middag




Thank you for a great night!
Nu har snön hittat till Dijon, redan sent igår kväll när vi gick hem från grannarna snöade det. Lite chockerande faktiskt, oväntat.
Men vad fint det är, så länge det håller sig vitt och inte blir blask.


* * *

Kommentarer
Trackback