Jardin du Pharo och Notre Dame

Sitter här i soffan med en varm choklad och äter mellanmål medan reget faller utanför. Tänker på vår härliga minisemester och vill tillbaka, särskilt till det fina vädret som det bjöds på i onsdags och även igår. Vi tog tåget tillbaka från Marseille kvart i tre efter ytterligare en bra dag, en halv dag. 
 
Vi startade dagen på Starbucks efter att vi hade checkat ut och vi kunde låta bagaget stå kvar i receptionen. Efter Starbucks gick vi ut till Jardin Du Pharo som ligger längst ut på hamnens vänstra sida. Vilken härlig utsikt över Vieux Port och staden. 
 
 
 
 
 
Klockan närmade sig tolv men vi bestämde oss för att försöka hinna med Notre Dame och en lunch på en restaurang på två timmar. Vi klarade det!
 
Svetten prlade sig i pannan när vi till slut kom upp till Notre Dame som ligger högt upp. Men vilken utsikt! Wow..
Vi gjorde helt rätt i att skynda oss till hit.
 
 
 
  
 
 
 
 
 Vårt första tåg var försenat så vi missade vårt byte i Lyon och därmed även vårt andra byte. Vi hade tur som fick hoppa på ett tåg som skulle till Paris och kom bara hem tjugofem minuter senare än tänkt. Tåget var helt fullproppat så vi stod upp i korridoren. Varmt och dålig luft. Positivt var att vi slapp ett andra byte och att folk hoppade av allt eftersom.
 
TACK för en underbar resa med dig Daniel!!
 
 Nu ska vi till affären och handla inför nachos eller tachos och sen titta på Idol.
Ha en skön fredagskväll!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Min blogg är som en gott & blandat påse- en blandning av sött och salt. Här får du läsa om allt från vad som fyller en helt vanlig vardag till att vara på resande fot. Nu väntar nya äventyr, följ med!

RSS 2.0