Nightclub Le Cercle Jamaïque

 
- G A M E T I M E & P A R T Y N I G H T -
 
 
Redo för den viktiga hockeymatchen och för att sen se vad nattlivet i Dijon kunde erbjuda denna lördag!
 
Första serieförlusten för Grenoble igårkväll= vinst för Dijon med 2-1.
Daniel gjorde en bra match förutom att han tyvärr missade två frilägen. Det blev en poänglös match för honom. Hittills har han gjort 6 poäng på 6 matcher i serien, helt okej. Desto bättre har det gått i cuperna med 14 poäng på 6 matcher. Keep going!
 
Det märktes att det var en viktig match igår, förutom fullsatt arena fanns ett sambaband på plats som spelade under uppvärmningen, på introt och i periodpauserna. Bra stämning!
 
 
 
 
Daggen fick en klubba i ansiktet och fick sy både högra örat och näsan. 
Men det hindrade inte honom för att ta ett par öl på Mac Callaghan!
 
 
Tack vare att Noomi hade barnvakt kunde både Linn och Johan vara med. Första gången jag och Linn var ute tillsammans, kul!! 
 
När Mac Callaghan stängde klockan 02.00 gick Daggen (som inte mådde helt hundra efter smällen), Linn och Johan hem. När mina highheel- skor var utbytta till boots med klack gick vi andra vidare i regnet till en nattklubb vid Place de la Republique. 
 
 
På hem klockan fyra på morgonen!
 
Två helrör och mycket dans. Vi gav upp festandet klockan fyra och hade sällskap med Seb och hans flickvän hem, som bor grannar med oss. Med nattamat i magen och ömma fötter blev det snabbt sängen för min del. 
Inte konstigt jag vaknat några gånger och haft ont, med skoskav och blåsor på åtta av tio tår. Att skippa strumporna och dansa i ett par timmar för att sen traska hemåt är I N T E att föredra.
 
 
Idag har varit en väldigt lugn söndag om man bortser från stormen tidigare idag. Man kan undra om stormen de pratat om som skulle dra in över Sverige kom hit istället. Daggen kom över efter en sen lunch och vi drack kaffe (varm choklad för mig). Vi kör en eftermiddagsfilm och popcorn. Jag bloggar.
Ikväll ska jag och Daniel försöka se Solsidan live och göra hemmagjord pizza på färdigköpt deg...
 
Bonne soiree! 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Min blogg är som en gott & blandat påse- en blandning av sött och salt. Här får du läsa om allt från vad som fyller en helt vanlig vardag till att vara på resande fot. Nu väntar nya äventyr, följ med!

RSS 2.0