En ledig söndag

Söndag igen och därmed en ledig dag för Daniel...
Vilken härlig dag det har varit! En lugn promenad i det kalla friska höstvädret och vi har haft över några vänner från laget med flickvänner på fika. Max, Marie- Pier, Gaelle, Ben och Linn. Eftersom det bestämdes så tätt inpå fick det bli ett paket köpkakor och hemmagjorda chokladbollar. Snabbt och enkelt. Vanligtvis vill jag baka allt själv och gärna något mer utmanande. Får erkänna att jag funderade på det och försökte hinna. Men lika trevligt hade vi och de icke-svenskarna hade inte ätit chokladbollar tidigare så det var roligt. De gillade dem och Marie- Pier ville dessutom ha receptet. Det behöver inte alltid vara det som anses vara "bättre" som är det bästa.  
 
Idag har vi även gett Daniel en ny frisyr eller han är numera snarare rakad, precis som på Oskarshamns-tiden. Nu åkte kalufsen bort! Måste säga att jag tycker han passar bra i rakat hår, även om han är väldigt fin i längre hår om det är en frisyr. 
 
Nu har vi precis ätit en god söndagsstek och nu ska vi snart sätta på en skräckfilm. Vi får väl se hur mycket av filmen jag klarar av att se. 
 
En annan sak som vi har hunnit med idag på morgonen var att vi sökte några distanskurser till våren. Hoppas att vi blir antagna!
  
 
 
______________
 
Fikagäster
______________
 
SÖNDAGS- STROS
 
Här bor vi längst bort på vänster sida på tredje våningen
______________
 
NEW HAIRCUT
______________
 
SÖNDAGSMIDDAG!
 
Stek, klyftpotatis, gräddsås och svensk lingonsylt!
 
 
En liten parantes för er som är hockeyintresserade. Dijon vann igår borta mot Strasbourg med 4-3 och Daniel gjorde två assist. Nästa match spelas hemma på lördag klockan 20.00 med pappa och syrran på läktaren. 
 
 
En bättre söndag helt enkelt!
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Min blogg är som en gott & blandat påse- en blandning av sött och salt. Här får du läsa om allt från vad som fyller en helt vanlig vardag till att vara på resande fot. Nu väntar nya äventyr, följ med!

RSS 2.0