Inför besök

 
Gårdagen blev en välfylld men bra dag. På morgonen fick jag plötsligt för mig att möblera om i vardagsrummet, med anledning av att elementet tidigare varit bakom en av sofforna. Kylan har börjat smyga sig hit på kvällarna/nätterna så det var lika bra att ta tag i det. Med få möbler gick det både smidigt och fort. 
Det är så kul med inredning och att möblera om!
 
 
Daniel och laget hade lugn träning igår i form av rehab (läs bastu och bubbelpool) på eftermiddagen. Vi passade på att städa lägenheten innan dess. Efter deras träning tog vi minibussen för att uträtta lite ärenden. Det blev en snabbvisit på Ikea för att köpa ett täcke och en kudde. Sen blev det storhandling i matbutiken inför vårt besök från Sverige ikväll. Svärföräldrarna kommer hit sent ikväll och stannar till tiiidig måndagmorgon.
 
 
 
På tal om något helt annat är många fransmän inget vidare på att parkera. Precis som att det ligger hundbajs lite var som på gator och trottoarer är det Inte heller sällsynt med dåliga parkeringar.
Bilarna står sällan åt samma riktning och sällan utan minst ett däck uppe på trottoaren. Ibland står de även ute i korsningen eller på övergångsställ. 
 
   
 
 
Det ska bli jätte kul med besök av Roger & Maria, välkomna!
 
Ha en skön torsdag allihopa!
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Min blogg är som en gott & blandat påse- en blandning av sött och salt. Här får du läsa om allt från vad som fyller en helt vanlig vardag till att vara på resande fot. Nu väntar nya äventyr, följ med!

RSS 2.0