Utgång en tisdag..

..inga konstigheter. Här kan man dricka varje dag, om det så är söndag, tisdag, lunch eller träning dagen efter. Självklart kan man dricka varje dag hemma i Sverige med om man vill men det gör man generellt inte. Här är det mer något man gör och normalt än inte normalt. 
Ofta kan man se fransmän som sitter ensamma och äter lunch på restauranger med ett glas vin. Och självklart en espresso på det. Här är det vanligt att ha tvåtimmarsluncher och att man stänger igen ett par timmar under lunchtid.
 
Redo för en helkväll på stan!
 
För första gången var vi ute och åt middag med några andra spelare i laget och deras respektive. De är inte ute och äter så ofta så det gällde att ta tillfället i akt. Även Daggens mamma och kompis som varit på besök sedan i fredags var med. Vi var runt femton personer. 
Vi träffades halv åtta på en restaurang som lagkaptenen hade bokat bord på, som ligger vid Saluhallen. Precis som med mycket annat så var det lite otydligt med om det var förbeställd mat eller inte men till slut beställde några av oss från hela menyn och andra från deras färdigbestämda menyer- fisk eller kött. 
För första gången åt vi sen middag, halv tio, vilket vi aldrig gör. Men det gjorde absolut ingenting, jag hann påbörja mitt andra glas rödvin.
 
 
Daggen ger också tummen upp!
 
_________________________
 
Efter middagen fortsatte kvällen på Mac Callaghan
 
  
   
  
 
 Merci tout le monde pour la belle soirée hier!


Kommentarer
Ulrika eriksson

Kul att se att ni har det bra, trevlig kväll och trevliga människor

Svar: Kul att träffas i tisdags och vad roligt att du kikar in min blogg. Ja det är verkligen bra här, vi trivs!
Therese af Geijerstam

2013-10-16 @ 15:40:55
Anonym

Fortsätter att följa. Kul!!!

2013-10-17 @ 20:01:41


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Min blogg är som en gott & blandat påse- en blandning av sött och salt. Här får du läsa om allt från vad som fyller en helt vanlig vardag till att vara på resande fot. Nu väntar nya äventyr, följ med!

RSS 2.0