Date night

I våras pratade jag och Daniel om att börja ha så kallade date- nights då och då.  Efter 7,5 år tillsammans kan man verkligen sakna det. I fredags var det dags för vår första date- night i Dijon. Denna gången hade vi bestämt att vi skulle gå ut och äta hamburgare på en restaurang där Lisa och Daggen åt i onsdags kväll. Vi har tidigare bara varit där och fikat men spanat in deras fina burgare. 


Hungriga som vi var gick vi in till stan redan lite innan sex. Vi gick först lite i några butiker för att dra ut på tiden något men sen kunde vi inte hålla oss längre och kom till restaurangen redan tjugo i sju. När vi väl hade satt oss och skulle beställa får vi reda på att det inte går att beställa just hamburgarna förrän halv åtta. NEJ! Hade vi vetat det skulle vi ätit ännu större mellanmål och kommit dit senare. Vi lämnade och traskade ner till lilla torg och satte oss. Eftersom vi var inställda och sugna på hamburgare så blev det varsin hamburgartallrik. Vi tittade inte ens vad de hade för andra alternativ haha. En tjock hemmagjord nötburgare med parmaskinka och ost. Gott!
<3


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Min blogg är som en gott & blandat påse- en blandning av sött och salt. Här får du läsa om allt från vad som fyller en helt vanlig vardag till att vara på resande fot. Nu väntar nya äventyr, följ med!

RSS 2.0