Carrefour

 
Vi skulle precis köra till ett stort köpcenter utnför stan när det blev klart att vi äntligen kunde hämta soffan som vi väntat på. Tro inte att den är ny. Det är en sliten beige skinnsoffa som stått i en unkel källare på en bilverkstad. Luktade inte hallon.
Hem fick vi även en gammal hörnhylla och en röd stol Till köket. 
 
Med en soffa rikare och skitiga jeans bar det iväg till köpcentret med Daggen. Linn och Johan tog sig det själva. Vi får inte plats alla i en bil eftersom Noomis barnbilstol är i bilen, så vi träffades där för en fika.
 
Köpcentret var ingen höjdare förutom att Zara finns där. Så det kommer bli fler turer:-)
 
Shoppade inga kläder..men mat! Oj vilken stor matbutik "Carrefour". Den är så stor att vi missade en hel del, som vin, coca-cola, potatis...och vi kom aldrig till frysboxarna. Oops! Med liten kyl och en minifrys var det nog bara bra:-) 
Men "lite" blev det ändå
 
Detta upptäckte jag när kylen skulle fyllas, fy vad äckligt. Ett lager fett som stelnat. Efter lite slit och gnugg var det borta. Viola! 
Det bästa är att inte titta för noggrant i lägenheten för man hittar bara mer och mer. Facket för sköljmedel upptäckte vi igår är svart, grått, grönt av mögel. Urk! 
 
 
 
Med brist på förvaring fyllde hörnskåpet en viktig funktion. Två matchande stolar och ett vingligt köksbord med papper under bordsbenen är det senaste inom inredning:-) 
 
Till kvällsmat blev det tacopremiär i Dijon. Tacokryddan smakar annorlunda här mvarder var väldigt gott!!
 
Bonsoir!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Min blogg är som en gott & blandat påse- en blandning av sött och salt. Här får du läsa om allt från vad som fyller en helt vanlig vardag till att vara på resande fot. Nu väntar nya äventyr, följ med!

RSS 2.0