Franska köket

Fredagen började French style och likaså avslutas den..
 
Ikväll har vi för första gången lagat honungsglaserad anka Canard som serverades med ris och gräddsås (eget påhitt och kanske något svenskt). Nästa gång ska vi servera ankan på något av alla sätten i Frankrike.
 
Före bild
 
Det skulle bli en efter bild men den glömdes bort mitt i hungern och nyfikenhet.
 
Gott blev det iallafall!
 


Kommentarer
pappa

Jag kommer till nästa tillfälle om ni bjuder. För biljetterna till Dijon är ju överkomliga.:

2014-01-17 @ 22:50:33


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Min blogg är som en gott & blandat påse- en blandning av sött och salt. Här får du läsa om allt från vad som fyller en helt vanlig vardag till att vara på resande fot. Nu väntar nya äventyr, följ med!

RSS 2.0